Inchirieri auto One Way

Completaţi numărul Dvs. şi alegeți ruta dorită:

Închirieri auto cu returnare în alt oraș One Way Rent a Car

Cartrip vă oferă prețuri avantajoase pentru închirieri de mașini cu predare în alt oraș prin serviciul de închirieri auto One Way. Este simplu - alegeți dintre locațiile noastre din București sau din rutele predefinite afișate mai jos către orașe cu aeroport, închiriați mașina la un preț mic și... porniți la drum!

Tarifele afișate sunt valabile doar pentru închirieri auto pe perioadă scurtă - până la 3 zile, cu preluare gratuită și predare în orașele menționate, pentru fiecare mașină de închiriat.

Vezi oferta

Oferta de închirieri auto tip One Way este flexibilă, ceea ce înseamnă că aveți libertatea de a ridica o mașină într-un oraș și de a o returna într-o altă locație Cartrip.

Nu vă faceți griji, avem un parc de peste 1000 mașini de închiriat cu posibilitate de predare între orașe, astfel că veți găsi mereu oferte actualizate pentru închirieri auto cu dislocare, fără bătăi de cap. Mașinile din flota noastră cuprind majoritatea claselor auto, de la mașini mici, de oraș până la SUV și mașini de tip minivan cu până la 9 locuri, destinate transportului de persoane.

Ofertele noastre de închiriere sunt excelente pentru relocare, aventuri de călătorie rutieră sau pentru mai multe călătorii de afaceri în oraș. Indiferent care este nevoia Dvs., puteți conta pe serviciile de închiriere de mașini furnizate de Cartrip pentru un drum în siguranță, la tarife avantajoase.

Rezervați astăzi o maşină cu preluare-predare în locaţii diferite!

Vedeți mai jos oferta de închirieri auto One Way cu dislocare în Romania sau contactați-ne pentru informații suplimentare despre servciile de transfer auto între orașe la numărul de telefon +4 0799 974 852 sau pe e-mail la adresa office@inchirierimasini-bucuresti.ro.