Rent a Car București | Aeroport Otopeni | Închirieri mașini 4,5 €/zi

Alegeți locația și data
  Am citit si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Detalii aici

Prin continuarea pe site, declarați că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile Cartrip, pe care le puteți citi aici.

  Mașini noi, livrare direct în Aeroport

Rezervați din peste 500 mașini noi, cu livrare și predare complet gratuite în București, Aeroportul Internațional Otopeni și în principalele orașe din România.

  Totul este inclus în tariful afișat

Toate mașinile au asigurare completă CASCO și RCA (inclusiv poliță extra de furt), se închiriază cu kilometraj nelimitat, iar prețurile afisate includ toate taxele și cota de TVA.

  Fără extra comisioane

Facturarea se face in LEI la cursul de vanzare al bancii UniCredit. Acceptăm plata numerar sau cu card Visa, Visa Electron, Maestro și Mastercard.

Obiective turistice in București

Aeroportul International Henri Coanda

Aeroportul International Henri Coanda, este cel mai mare aeroport din Romania si unul din cele doua mari aeroporturi din București. In prezent, aeroportul poate prelua pana la 1200 pasageri / ora pentru zborurile internationale si dispune de doua terminale, unul pentru zboruri interne si unul pentru curse internationale.

Arcul De Triumf

Gazduind un micro muzeu la interior, pe tema participarii Romaniei la Primul Razboi Mondial, reprezinta unul din cele mai simbolice monumente ale Bucurestiului. In partea de sus se afla o terasa unde te poti sui sa admiri o priveliste de ansamblu a Capitalei.

Aventura Parc

Este primul parc de aventuri din Romania, situat langa București, deschis din 2006 si care ofera distractii pentru intreaga familie, trasee de escalada in copaci pentru copii si adulti, perete escalada, minigolf, jocuri gonflabile, piscina si multe altele.

Lacul Herastrau

Are o suprafata de circa 74 hectare si este folosit pentru sport, navigatie si pentru agrement. Malurile lacului sunt îndiguite pentru prevenirea inundatiilor. Este un loc excelent pentru plimbari lungi pe malul lacului.

Muzeul Grigore Antipa

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” isi are originea in Muzeul National de Istorie Naturala si Antichitati din București, fondat la 3 noiembrie 1834, prin actul 142, semnat de catre principele Alexandru Ghica.

Parcul Cismigiu

Parcul Cismigiu este situat in centrul capitalei, este cel mai vechi parc din București si se intinde pe 17 hectare. A devenit, de-a lungul timpului, un simbol pentru tineri, datorita numeroaselor evenimente ce au loc aici.

Piata Universitatii

Piața Universitatii este o piata importanta in București. Este kilometrul zero al retelei de sosele a Romaniei, forma ei este dupa modelul haussmanian de "Mare-Intersectie" - "La Grande Croisee" delimitand axele principale ale capitalei. De asemenea, aici au loc frecvent concerte si evenimente in aer liber.

National Arena

Inaugurat in 2011, stadionul reprezinta cea mai mare investitie sportiva a primariei București, intr-un efort de recastigare a gloriei de care se bucura odata sportul romanesc. In 2012, aici s-a organizat finala UEFA Europa League, cel mai important eveniment fotbalistic din ultimii ani din Romania.

 

WhatsApp